The best Side of prefabrik ev fiyatları

Wiki Article

Prefabrik ev seçiminde dikkat edilmesi gereken birtakım unsurlar bulunur. Bunlardan başlıcaları şu şekildedir:

Konteynerden birçOkay ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve fashionable konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Güvenli ve sakin bir hayatın anahtarı olan bu evler, gereksinimlerinize ve taleplerinize uygun olarak tasarlanır. Tek katlı ev modelleri ve iki katlı modeller arasından seçiminizi yaparak iç ve dış tasarımını, oda sayısını, oda metrekarelerini, peyzaj planlamasını istediğiniz gibi yaptırabilirsiniz.

Uzun ömürlü kalıcı konut sınıfında yer alan prefabrik evlerle ilgili bazı bankalar finansman sağlayabilmektedir. Banka finansmanıyla prefabrik ev satın alacakların banka müyteri temsilcilerinden bilgi almalarını öneririz.

Prefabrik evlerimizi özellikle en çAlright sattığımız bölgelerden olan karadeniz bölgesinde prefabrik evlerimiz rahatlıkla kullanılmaktadır özellikle yaylalarda ve köylerde inşaatın zor oluşu prefabrik evlerin tercih edilmesini sağlamaktadır. Peki prefabrik evler bu kadar rakımda kullanılabilir mi ?

Öncelikle prefabrik evinizi inşa edecek firmanızdan taslak projenizi alarak herhangi bir mimarlık ofisine giderek bir proje dosyası hazırlatmalısınız.

Prefabrik evlerin taşınmasının daha kolay olması, hızlı teslim edilebilir olması da prefabrik ev almanız için yeterli nedenler arasında yer alıyor. Üstelik bakımını doğru ve düzenli şekilde yaptığınızda fifty yıldan 70 yıla kadar kullanım süresi bulunuyor.

Prefabrik ev satın alırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil prefabrik ettirebilirsiniz. Ayrıca mantolama işlemi ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Prefabrik ev fiyatları standart üretimli olup ekstra kaplama uygulamalarına yer verilmeden hesaplanır. Aynı otomotiv fiyatlarında olduğu gibi opsiyonel müşteri tercihlerine göre ev fiyatları da kademelendirilir.

Prefabrik evler Fırtınaya ve Rüzgara eighty km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra kırklareli prefabrik ev bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

Üretim aşamasında tüm malzemeler tedarik edildiğinden betonarme konut modelinde sıkça yaşanan malzeme fiyat artworkışlarından etkilenmez.

Ev yapma sürecimiz, sizin satış ofisimize gelmeniz ile başlar. kırklareli prefabrik ev Sonrasında yaptırmaya karar verdiğiniz ev ile ilgili detayları öğrenmeniz ve sonrasında sözleşme yapmamız ile devam eder. Bundan kırklareli prefabrik sonraki aşamada dimensions yaptıracağınız ev ile ilgili beton systemı verilir ve mimarlık ofisinden ruhsat dosyanızın çıkması beklenir.

Gereksinimlerinizi ve taleplerinizi göz önünde bulundurarak sizler için en uygun modeli tercih edebilirsiniz. Taleplerinize en uygun biçimde yanıt verecek, sizlere ekili çözümler ve ekonomik fiyatlar sunabilecek firmamızı tercih edebilirsiniz.Geleneksel iki katlı konutlara benzeyen ancak prefabrik teknolojisinin avantajlarından faydalanan ev tasarımlarıdır. İki katlı prefabrik evler, daha tekirdağ prefabrik ev fazla yaşam alanı sağlamak, aile ihtiyaçlarına ve tasarım tercihlerine uyum sağlamak veya sınırlı arazi üzerinde daha etkili bir kullanım sağlamak amacıyla tercih edilebilir. İşte two katlı prefabrik ev tasarımlarına örnekler:

Bina dışı elektrik, atık ve temiz su tesisatlarının merkezi şebekelere bağlantılarının yapılması

Report this wiki page